RING OSS - 08-12 42 00 21

Installera laddbox Stockholm

RING OSS - 08-12 42 00 21

Laddbox Stockholm

Utförande av installation av flera laddboxar på en parkering.

Behöver ni installera laddbox i Stockholm? Våra elektriker hjälper privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag med att välja rätt och installera laddbox i Stockholm för just ert behov. Kontakta oss om ni har behov för råd och information!

Ladda smart med laddbox i Stockholm

För hemmet och villan

Genom att installera laddbox i Stockholm hemma hos er betyder det att ni alltid har tillgång till en flexibel lösning för er el- och hybridbil. Det betyder att ni alltid har bilen fulladdad vid varje tidpunkt på dagen och oavsett bilmärke. Som kund kan man välja laddbox med fast eller utan fast kabel. Med grönt ROT-avdrag kan ni få 50 % i skattereduktion när ni väljer att installera laddbox i Stockholm. Avdraget täcker enbart material och utfört arbete av elinstallatör och företag.

Företag och bostadsrättsföreningar

På platser där man vill kunna erbjuda möjlighet för många att ladda elbilen kan vi också bistå med lösningar på produkter som är speciellt anpassade för just det. Genom att installera laddbox i Stockholm och erbjuda elbilsladdning i en bostadsrättsförening lyfter det fastighetens värde och attraherar nya medlemmar. Elbilsladdningar för fler elbilar samtidigt kan också anpassas till att debitera laddningen som en parkerings-avgift där man mäter förbrukad el och betalning från kund.

Offentliga eller privata parkeringar

Det finns många anledningar att kunna installera laddbox i Stockholm på en offentlig eller privat parkering. En av de största fördelarna är att man med största sannolikhet kommer dra till sig både nya och återkommande kunder som är i behov av att ladda sin el- eller hybridbil. Med egna laddstationer genererar ni även nya intäkter då ni debiterar för elbilsladdning. Långsiktigt stärker ni ert varumärke som aktivt jobbar för ett grönt och hållbart samhälle.

Experter på att installera laddbox i Stockholm

Som behöriga elektriker och experter på att installera laddbox i Stockholm erbjuder vi helhetslösningar för just ert behov. Med våra tjänster får ni följande fördelar när ni önskar installera laddbox i Stockholm:

  1. Rådgivning och tips till produkter som är anpassat för just ert behov.
  2. En helhetslösning för material, installation, drift och support.
  3. Rot-avdrag vid installation av grön teknik.

Kostnadsfritt offertförslag

Önskar ni installera laddbox i Stockholm? Välkommen att kontakta oss för rådgivning och kostnadsfritt förslag redan idag!

Efterbild av installation av laddstationer i kontorfastigheten i Lindhagen.

Vi har installerat laddbox i Stockholm i kontorsfastigheten Gångaren i Lindhagen.